‘Wandelen in het Koninkrijk van God ‘, ‘Walking in the Kingdom of God’ en ’ Wandeln im Reich Gottes’ zijn onze 3 Youtube kanalen. Ze zijn gericht op Nederland, Duitsland en iedereen die Engels spreekt! Op ons kanaal ’ Walking in the Kingdom of God’ staan ook GETUIGENISSEN en ONDERWIJS in andere talen op.

De GETUIGENISSEN laten zien Jezus MEGA VEEL van ons allemaal HOUDT !! En dat je alleen door Hem UIT DE MACHT VAN DE duisternis GETROKKEN KAN WORDEN. En dan GEPLAATST WORDT IN HET KONINKRIJK VAN Jezus !

Dat komt omdat Jezus De Prijs voor JOUW en MIJN VERGEVING heeft BETAALD. Iedereen heeft gefaald want NIEMAND is Heilige of Rechtvaardig. Eenmaal gestolen en je bent een Dief. Eenmaal gelogen en je bent een Leugenaar. En dan ben je NIET Heilig of Rechtvaardig zoals Jezus WEL IS.

Daarom kon Hij alleen de Prijs BETALEN voor JOUW en MIJN VERGEVING ! Dit heeft Hij gedaan door te Sterven voor JOUW en MIJN Fouten/Zonden aan het Houten Kruis ! Omdat Hij weer is OPGESTAAN met Pasen is Hij de ENIGE die JOU en MIJ kan VERGEVEN. En dat doet Hij GRAAG !

Hij heeft ook de Prijs BETAALD voor JOUW en MIJN GENEZING. Nog voor Hij aan het Houten Kruis Stierf voor JOU en MIJN Fouten - want de dood is De Straf voor Onze Fouten/Zonden - is Hij op een Verschrikkelijke manier Overhoop Geslagen. Door Zijn Striemen ZIJN WIJ GENEZEN.

JOUW GENEZING GETUIGT van Jezus MEGA LIEFDE voor JOU en voor MIJ ! Weet dat de MACHT VAN DE duisternis, de duivel, de vader van alle LEUGENS is ! En hij kan allen maar Stelen, Roven totdat hij jou en mij kan Doden. Maar nogmaals als JIJ UIT zijn MACHT GETROKKEN BENT en GEPLAATST BENT IN HET KONINKRIJK VAN Jezus dan heeft de duivel GEEN RECHT op JOU of MIJ !

De duivel schijt dan 100 Kleuren voor JOU en MIJ. Want eenmaal in het KONINKRIJK VAN Jezus VERNIETIG JIJ en IK alle werken van de duivel door LEVEN, LEVEN, LEVEN in OVERVLOED te BRENGEN IN Jezus Naam. Dit doe JIJ en IK door o.a. de Zieken te GENEZEN en mensen te helpen de JACKPOT te CASHEN en ze te DOPEN zodat ook zij weer LEVEN, LEVEN, LEVEN in OVERVLOED gaan BRENGEN IN Jezus Naam !

Zoals je nu misschien al begrijpt is het doel van Stichting ’ Wandelen in het Koninkrijk van God’ om Het leger van God te doen OPSTAAN ! Daarom kun je op deze beide Youtube kanalen genoeg Onderwijs vinden om zelf te gaan OPSTAAN en te gaan Wandelen in het Koninkrijk van God’ ! Veel Plezier !!

SOZOHealing4You is een Event op straat en in gehuurde Locaties. Kijk voor meer informatie op https://wandeleninhetkoninkrijkvangod.nl

Wordt Onze PARTNER en INVESTEER IN HET KONINKRIJK VAN GOD door maandelijks te INVESTEREN in Stichting ’ Wandelen in het Koninkrijk van God’.

Onze WERELD gaat voor J e z u s❤️❤️❤️